x
Статус на листа 
Политичка партија 
И.Е 
Ред 
Име 
Презиме 
Пол 
Место раѓање 
Општина Л.К 
Возраст 
Возрасна група 
xv
xv
xv
x
+
-
xv
xv
xv
Непотврдена листаАВАЈА - ДОСТА Е!31ИДРИСЗЕЈНЕЛОВМашкиШтипШтип3636-45
Непотврдена листаАВАЈА - ДОСТА Е!32УСЕИНАХМЕДОВМашкиВелесВелес6056-65
Непотврдена листаАВАЈА - ДОСТА Е!33СИНТИХИЈААЛИМИЖенскиКочаниВиница2121-29
Непотврдена листаАВАЈА - ДОСТА Е!34МУХАМЕДЏЕЛАДИНОВМашкиШтипШтип2421-29
Непотврдена листаАВАЈА - ДОСТА Е!35ИБРАИМВЕЛИОВМашкиШтипВиница2221-29
Непотврдена листаАВАЈА - ДОСТА Е!36САРАДУРМИШОВАЖенскиШтипШтип1918-20
Непотврдена листаАВАЈА - ДОСТА Е!37ЕРНЕСОРТХМАННМашкиКочаниДелчево2521-29
Непотврдена листаАВАЈА - ДОСТА Е!38АВНИЈУСАИНОВМашкиШтипШтип2421-29
Непотврдена листаАВАЈА - ДОСТА Е!39РАМИЗЕЈАШАРЕВАЖенскиШтипШтип2921-29
Непотврдена листаАВАЈА - ДОСТА Е!310ЃУЛФИДАНСУЛЕЈМАНОВАЖенскиСтрумицаСтрумица3836-45
Страна 1 од 178 (1.775 кандидати)Prev1234567176177178Next v

Експортирај листа во:  
PDF
XLSX
XLS
WORD